Afbeelding

Hendrik en Trui boerenpaar Ganzendonck

Algemeen Carnaval

Ganzendonck – In een bomvolle zaal bij De Tapperij werd zaterdag 23 november onder hoogspanning het 50e Boerenpaar door de Boerencommissie bekendgemaakt. Het tv-programma 'Vissen' werd gebruikt om het nieuwe Boerenpaar aan te kondigen.

Van de drie vissers was er slechts één die de vissport zo goed beheerste dat hij zijn toekomstige Boerin aan de haak heeft geslagen. Hein de Jong en Tina Ruis worden als Boer Hendrik en Boerin Trui komende Carnaval in de onecht met elkaar verbonden. Hun getuigen, Jeroen en Carla Leenders, staan het Boerenpaar met raad en daad terzijde.

Voorafgaand aan het onechte huwelijk, vieren zij met familie en vrienden de vrijgezellenavond op 25 januari 2020. Ook gaan zij op die avond in ondertrouw en worden eventuele bezwaren tegen dit huwelijk behandeld. Dinsdag 25 februari 2020 vindt de boerenbruiloft plaats. Na het afhalen van de Boer en Boerin, vindt de Boerenbrunch plaats die voor iedereen toegankelijk is. Daarna wordt het onechte huwelijk bezegeld en ingezegend, gevolgd door het Boerenbal.

De boerencommissie wenst Boer Hendrik en Boerin Trui een geweldig Carnaval 2020 toe!