Logo mooilaarbeek.nl
Sport

Bedovo H1 wint van hekkensluiter

Beek en Donk - Café Thuis/Bedovo Heren 1 speelde afgelopen weekend tegen hekkensluiter VC Volt. Met enkele jongere honden in het team van Volt H4 was het zaak om fel te beginnen.

Helaas lukte dit deels. Bedovo H1 moest zoals wel vaker als een oude dieselmotor op gang komen. De wedstrijdbal was dezelfde als vorige week. Zo'n geel/blauwe 'plasticke' bal, die iets beter was als die van vorige week. Er waren gelukkig wat minder ketsers maar Bart K. kan zo met een marathon gaan meedoen. Hij loopt tenslotte genoeg.

De 1e set ging gelijk op tot 15-15. Daarna sloeg bedovo een gaatje wat ze koelbloedig wist vast te houden tot het einde van de set. Winst met de eindstand 25-17. De volgende drie sets was eigenlijk hetzelfde verhaal. Met op de beslissende momenten een zeer goed en degelijk spelend Bedovo. Door een killblock, goede aanvallen en verdedigend spel was Bedovo de meerdere in deze wedstrijd. Met de standen 25-17, 25-21 en 25-21 werd de wedstrijd uiteindelijk foutloos gewonnen met 4-0. Waar Bedovo wederom dit seizoen in uitblinkt, is dat als er 1 of 2 personen een mindere wedstrijd hebben, er weer andere opstaan.

Next/Bedovo Dames 1 speelde tegen mede koploper Ledub DS4. Na een nederlaag vorige week was een overwinning wel weer gewenst. Het team presenteerde zich tijdens het inspelen al erg sterk. Desondanks waren de dames van Bedovo weinig onder de indruk en startten sterk aan de wedstrijd. Een kleine voorsprong werd de gehele wedstrijd behouden en zo werd de 1e set redelijk eenvoudig binnen gehaald. Toch moesten alle zeilen weer bijgezet worden om de voorsprong in de 2e set te behouden. Met vlagen wist Ledub DS4 de voorsprong aan de kant van Bedovo iets te verkleinen. Maar ook deze set bleek Bedovo weer te sterk. In set 3 en 4 moest er Bedovo nog steeds hard geknokt worden om een overwinning veilig te stellen. Na tegen een achterstand aangekeken te hebben aan het einde van de set streed Bedovo vastberaden verder. Een 3e set kon nipt gewonnen worden. Set 4 bleek het bonuspuntje. Na een korte achterstand wist Bedovo uiteindelijk 5 punten verdiend binnen te slepen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>