Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 172661
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

De kerstgedachte, geef het door!

Laarbeek - Nog even en dan begint de decembermaand weer. Een maand waarin veel mensen de warmte om hen heen opzoeken. Van open haard, kaarsjes en lekker eten maar ook van familie en vrienden. Samen wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar en vooruit gekeken naar het komende jaar. Toch is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.

ViERBINDEN wil deze decembermaand niet ongemerkt voorbij laten gaan. De decembermaand is bij uitstek een periode om eens aan een ander te denken. Aan iemand voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om de warmte op te zoeken. Iemand die die sociale kring om zich heen mist of de middelen of mogelijkheid niet zomaar heeft. Om die reden willen zij u oproepen om een cadeautje onder de kerstboom in de gemeenschapshuizen te komen leggen. De dorpsondersteuners gaan dit in de dagen rondom kerst geven aan iemand die dit cadeautje verdient.

Ze zouden het erg leuk vinden als ook u een cadeautje onder de kerstboom komt leggen voor een ander. Vanuit de duurzame gedachte gaat het om iets dat u in huis heeft, dat ongebruikt, in goede staat en niet gedateerd is. Geen voedsel, drank of kleding.
Bij de kerstboom in de gemeenschapshuizen liggen briefjes waarop u kunt aangeven of het cadeautje voor een man, vrouw of kind is en voor welke leeftijd het cadeautje geschikt is.

Doet u ook mee, en maakt u een dorpsgenoot blij met een cadeautje? Vanaf 9 december kunt u het langs brengen in het dorpshuis in Lieshout, het ontmoetingscentrum in Beek en Donk, het buurthuis in Mariahout of evenementencentrum de Couwenbergh in Aarle-Rixtel. Op www.vierbinden.nl kunt u de openingstijden vinden. Super bedankt alvast!

Indien u nog vragen heeft mag u contact opnemen met Julia Dabekaussen, dorpsondersteuner Lieshout: jdabekaussen@vierbinden.nl of 06-11518194.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>