Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 5bad38
Foto: Henri van Alphen

Lieshoutse regisseur bij Boerdonkse toneeldagen

Lieshout - Wilma van Dijk uit Lieshout is wederom de regisseur van de Boerdonkse toneelvereniging Gèr Gespeuld. Na een fantastische uitvoering afgelopen jaar wilde zowel Wilma als ook toneelvereniging Gèr Gespeuld graag doorgaan met elkaar. Dit jaar regisseert Wilma het stuk 'Een verhuizing en andere ongemakken' van schrijver Carl Slotboom.

Uiteraard weer een klucht met allerlei vreemde ontwikkelingen rondom de verhuizing van een echtpaar naar een spookhuis. Een medium die met de geesten kan praten moet voor opheldering zorgen maar ziet die niet ook andere geheimen? Het is een totaal ander stuk dan vorig jaar en voor Wilma de eerste keer dat ze dit stuk regisseert.

Toneelvereniging Gèr Gespeuld brengt het stuk op 24, 25, 26, 29, 31 januari en 1 februari op de planken. De kaartverkoop start 1 december. Kijk voor meer info op www.gergespeuld.nl. Wilma hoopt natuurlijk dat veel mensen uit Laarbeek komen kijken, waarbij ook veel toneelliefhebbers die in het verleden naar haar kwamen kijken toen ze nog speelde bij toneelvereniging De Vriendenkring uit Lieshout.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>