Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 51485c
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)
Evenementen

Sinterklaas nodigt iedereen uit voor de uittocht

Aarle-Rixtel - Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten nemen afscheid op 6 december om 18.30 uur in Aarle-Rixtel. Ze nodigen alle kinderen van harte uit om hen uit te komen zwaaien.

Al jaren wordt Sinterklaas met veel plezier gevierd, echter voor sommige kinderen is het moeilijk te begrijpen waarom Sinterklaas geen afscheid neemt en hoe hij weggaat. Speciaal voor deze groep kinderen en natuurlijk alle andere kinderen organiseert Stichting Sinterklaas Aarle-Rixtel een uittocht. Sinterklaas en zijn Pieten vertrekken daar op 6 december met de boot naar Spanje en de kinderen en hun ouders kunnen ze uitzwaaien.

Het programma start om 18.30 uur. Dit zal gebeuren vanaf de kiosk op de Kouwenberg in Aarle-Rixtel. Hier zullen Sinterklaas en zijn Pieten worden ontvangen door de burgemeester en natuurlijk alle kinderen. Gezamenlijk vertrekken ze dan met een lampionnenoptocht naar de passantenhaven. Hier ligt de pakjesboot waarmee Sinterklaas en zijn pieten terug zullen varen naar Spanje. Nog even klinkt het lied 'Dag Sinterklaasje', maar dan gaat het echt gebeuren! Hij neemt afscheid om volgend jaar weer terug te komen.

Natuurlijk hoopt Sinterklaas iedereen te mogen begroeten op 6 december. Neem dan ook zelf je lampion mee!

Het evenement is gratis toegankelijk en rolstoelvriendelijk.

Kijk voor meer info op www.sinterklaasaarlerixtel.nl of mail: info@sinterklaasaarlerixtel.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>