Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 8e8ca7
Politiek

Voorbespreking De Werkgroep

Laarbeek - De Werkgroep nodigt je van harte uit voor de voorbespreking van de raadsvergadering van 12 december. Alweer de laatste van 2019. De voorbespreking wordt gehouden op maandag 9 december in de Dreef in Aarle-Rixtel, om 19.30 uur staan de koffie en thee klaar.

De volledige agenda vind je op de website van de gemeente. Op de agenda staan onder andere de volgende punten: De Algemene Plaatselijk Verordening 2020, de Parkeerbeleidsnota 2019 en vaststelling van de budgetoverhevelingen 2019. Ook de Belastingverordeningen 2020 staan op de agenda.

De Werkgroep hoopt je te ontmoeten in De Dreef in Aarle-Rixtel om mee te praten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen en wil je toch je mening geven, stuur dan even een mailtje: dewerkgroep@gmail.com of neem contact op met een van de raadsleden. Je vindt hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree raadslid van De Werkgroep. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0492-463951.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>