Logo mooilaarbeek.nl

Excursie en kerstviering bij oMase

Mariahout - In december zijn er bij vrouwenvereniging oMase nog drie activiteiten. Dinsdag 10 december brengen de dames een bezoek aan SKM Rapid Modelling BV Helmond. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in 3D printen. Men krijgt uitleg over de werkwijze en ziet producten die daar gemaakt worden. Ook neemt men een kijkje in de werkplaats. Dames die aangemeld zijn hebben al bericht gehad.

Op maandag 16 december wordt er weer een mooie kerstdecoratie gemaakt. Dit jaar is er gekozen voor een mooi tafelstuk. Men heeft zich hiervoor al aan kunnen melden.

De kerstviering is op donderdag 19 december in zaal de Pelgrim. Na de koffie en kerstgedachte wordt er aandacht besteedt aan drie jubilarissen. Ze hebben een zeer bijzonder jubileum: een 70-jarig lidmaatschap, daarnaast zijn 2 dames 40 jaar lid van KVO/oMase. Deze dames worden extra in het zonnetje gezet.

Elk jaar wordt er aandacht besteedt aan een goed doel. Dit jaar is dat de Voedseltas actie Parochie Laarbeek. Mensen van deze parochie die door allerlei omstandigheden niet rond kunnen komen ontvangen in de dagen voor Kerstmis een voedseltas. Omase ondersteunt deze actie van harte en sluit hier dit jaar bij aan. Om alvast in de kerstsfeer te komen is er een optreden van Primavera. Enkele leden van oMase zijn ook lid van dit koor. De avond wordt afgesloten met een gratis loterij met mooi kerststukken als prijzen, welke gemaakt zijn door enkele creatieve leden. De avond begint om 20.00 uur. Wel graag aanmelden bij het secretariaat.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>