Logo mooilaarbeek.nl
Striepke Veur, vlnr. Rene´ van Luytelaar, Mario Cortenbach en Bram Bosmans   | Fotonummer: be804e
Striepke Veur, vlnr. Rene´ van Luytelaar, Mario Cortenbach en Bram Bosmans (Foto: )
Evenementen

Hilarisch Kienen met 'Striepke Veur' in Ons Tejater

Lieshout - Ons Tejater bestaat 20 jaar en dit gaan ze vieren op zaterdag 7 december om 20.30 uur met een hilarische kienavond. Normaal gesproken is kienen een serieuze aangelegenheid. Bij Striepke Veur gaat het er echter heel anders aan toe.

Het is een en al vermaak op een hilarische wijze. Er wordt gezongen, er wordt gelachen, er worden prijzen gewonnen en dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Het publiek wordt nadrukkelijk betrokken bij de hilarische kien. Muziek en humor lopen als een rode draad door dit spel. De korte pauzes zijn gewoon nodig om weer even bij te komen van het lachen en de 'wedstrijdspanning'. Het trio Striepke Veur, bekend van het carnavalesk cabaret, gebruikt alle ervaring, humor en muzikaliteit. Voeg daar een hoge graad van improvisatievermogen aan toe en je snapt waarom dit alles hilarisch wordt genoemd.

Vergeet je reeds gereserveerde kaartjes niet; Zaterdag 7 december 20.30 uur. Locatie: Dorpshuis Lieshout, gelegen aan Grotenhof 2.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>