Logo mooilaarbeek.nl
Sport

BC Mixed organiseert beginnerscursus

Beek en Donk – Na het succes van een paar jaar geleden heeft Badmintonclub Mixed besloten om opnieuw een beginnerscursus voor volwassenen te organiseren. De cursus start op vrijdag 17 januari 2020. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de badmintonsport. Wat houdt de cursus in? En wat zijn de kosten? U leest het hieronder.

Onder begeleiding van een aantal geroutineerde trainers zullen de deelnemers aan de cursus de basistechnieken van badminton op een goede manier aangeleerd krijgen. Hoe houd ik mijn racket goed vast? Wat zijn de spelregels? Alle belangrijke slagen zullen de revue passeren. En natuurlijk is er ook tijd voor een wedstrijd. De cursus is tijdens de speelavond van BC Mixed in sporthal d'n Ekker op vrijdag van 20.45 tot 21.45 uur. De cursus zal 12 weken duren en de kosten zijn eenmalig €30,00. U kunt tijdens de cursus gebruik maken van een racket van de club. Het enige wat u moet meenemen zijn zaalschoenen en een dosis goede en sportieve zin. Want gezelligheid staat bij BC Mixed voorop.

Interesse? Meldt u dan aan via beginnerscursus@bcmixed.nl. Uiteraard kunt u ook een keer komen kijken op vrijdagavond. Voor meer informatie over BC Mixed kijkt u op www.bcmixed.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>