Logo mooilaarbeek.nl
Fennie Soppe   | Fotonummer: f8a2a3
Fennie Soppe (Foto: )
Lezingen

Lezing 'De goddelijke Matrix' in 't Oude Raadhuis

Beek en Donk - De lezing wordt gehouden in het Oude Raadhuis in Beek en Donk op donderdag 19 december om 19.30 uur. Spreker is Fennie Soppe. Zij is lid van de Call to Friendship. Het onderwerp spreekt zeker heel veel mensen aan. Het bijzondere is dat er naast de reeds bekende informatie ook kennis wordt gegeven vanuit een zeer nieuwe tot nu toe onbekende invalshoek.

De duur van de lezing is ongeveer anderhalf uur inclusief napraten. De tekst wordt ondersteund door een serie prachtige dia's. De lezing is gratis. Aanmelden kan via fenniesoppe@gmail.com of 06-53753040. De lezing maakt onderdeel uit van de serie Omega-lezingen.

Omega-lezingen
In 1996 is er een nieuw programma gestart om de mensheid meer samen te brengen, om niet te discrimineren, voor de vrede op aarde en liefde te voelen voor al wat leeft.

Het heet het 'Wereld unificatie programma'. Acceptatie en Eenheid zijn de kernwoorden.

De urgentie van deze belangrijke doelen moge duidelijk zijn, gezien de chaotische wereld waarin de mensen momenteel leven. De lezingen die maandelijks gegeven worden vallen onder 'Call to Friendship', dus Oproep tot Vriendschap. De lezingen worden wereldwijd voorbereid door leden van de Call to Friendship Association en worden in Nederland op 6 plaatsen gegeven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>