Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 38985b
Foto:
Politiek

Voorbespreking ABL

Laarbeek - Het afsteken van vuurwerk, een rookverbod en het beperken van geluidsoverlast. Allemaal regels die worden vastgelegd in de algemene plaatselijke verordening, ook wel APV genoemd.

Ieder jaar worden regels klein en groot aangepast in de APV. De nieuwe wijzigingen wil ABL bespreken waarvoor zij alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om meningen te delen en zodoende hun raadsleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 9 december aanstaande om 20.00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Naast de aanpassing van de APV staan de nieuwe gemeentelijke belastingen van 2020 op de agenda waaronder de nieuwe tarieven afvalstoffenheffing, rioolheffing en evenementen. Hiervoor willen we alternatieven met elkaar bespreken. Eveneens staat de nieuwe parkeernota op de agenda en uiteraard kunnen ook andere punten aan de orde worden gesteld.

De complete agenda van de raadsvergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de raadsvergadering van 12 december. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met hen op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>