Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: eeef70
Foto:

Blije winnaars bij stempelkaartenactie Heuvelplein

Beek en Donk – De afgelopen weken kon er volop gestempeld worden op het Heuvelplein in Beek en Donk. Bij elke aankoop kreeg je als consument een 'Ondernemersvereniging Heuvelplein-stempel'. Maar liefst 25 inwoners vielen in de prijzen. Maandagmiddag werden de prijzen aan hen overhandigd. Dit vond plaats bij Annet Mode.

5 broodtassen van 't Bakkertje, 10 cadeaubonnen van Annet Mode, 9 kaneelkoeken én een hoofdprijs t.w.v. €150,00 van Annet Mode. Dat was wat er onder de deelnemers verloot werd. Alle gelukkigen waren maandagmiddag aanwezig bij Annet Mode om hun prijs in ontvangst te nemen. De winnaars van de 9 kaneelkoeken hebben hun prijs – met een brief – in de brievenbus ontvangen. Heel blij waren de inwoners met hun gewonnen prijzen. Vooral mevrouw Van Hoof, die vol enthousiasme reageerde op de hoofdprijs die zij gewonnen had.

De stempelkaartenactie loopt nog even door tot Kerst. Dan worden er weer opnieuw tal van mooie prijzen verloot. Laat je stempelkaart dus vol stempelen en lever hem in! Wie weet ben jij dan de volgende keer de gelukkige winnaar.

De volgende activiteit staat gepland op Oudejaarsdag. In samenwerking met Buurtvereniging De Eendracht is er dan van alles te doen op het Heuvelplein, waaronder muziek en de inmiddels traditionele oliebollenkraam.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>