Logo mooilaarbeek.nl

Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek - Voor Omroep Kontakt zoekt Laarbeekvoorelkaar.nl deskmedewerkers, die gedurende een aantal dagdelen per week alle voorkomende werkzaamheden verrichten in de richting van planning, afspraken maken en dergelijke. De werktijden vul je zelf in. Je krijgt ondersteuning en een interne opleiding.

Op het dierenpark bij De Regt zijn elke ochtend (van 8.30 tot 12.00 uur) vrijwilligers in de weer. De vrijwilligers geven de dieren eten en drinken, ze maken de hokken schoon, houden de dierenweide bij, en voeren andere voorkomende werkzaamheden uit. Hoe meer vrijwilligers, hoe gemakkelijker het voor iedereen wordt. Ook al kun je maar één ochtend in de week.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>