Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 838869
Foto:
Evenementen

Kerst is in zicht; Rhythms of Christmas staan voor de deur

Lieshout - De sint is morgen weg, dus ja: u mag weer officieel in de kerststemming komen! De boom mag weer van zolder en Chris Rea en Mariah Carey mogen uit de platenkast. De Kerst is in zicht en dat betekent ook dat de Rhythms of Christmas weer op het punt staan los te barsten

Het Rhythms of Christmas-kerstconcert is een ideaal uitje om in de kerststemming te komen, voor degene die het virus al goed te pakken heeft, maar ook voor degene die graag besmet wil worden!

Harmonie St Caecilia verzorgt elk jaar een kerstconcert, telkens uitgevoerd door een ander orkest van de vereniging. Dit jaar is het de Slagwerkgroep die voor haar Rhythms of Christmas alle 'jingelbells' uit de kast trekt.

De kerk wordt voor het concert op 15 december omgetoverd naar een Amerikaans kerstparadijs. Alle mierzoete, maar o zo gezellige kerstclichés komen voorbij. De slagwerkgroep staat er niet alleen voor. Het orkest wordt ondersteund door gastmuzikanten, het koor Prima Vera en haar eigen slagwerkleerlingen.

De deuren van de kerk gaan 15 december om 17.30 uur open, het concert start om 18.30 uur.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>