Logo mooilaarbeek.nl
Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een cadeaubon van Hét Grote Decemberboek!   | Fotonummer: 1eb6b6
Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een cadeaubon van Hét Grote Decemberboek! (Foto: )
Hét Grote Decemberboek

Heb jij jouw Sinterklaascadeaus lokaal gekocht?

Laarbeek – Alweer drie weken geleden viel Hét Grote Decemberboek op uw deurmat. Een boek vol cadeautips, aangeboden door bijna 115 Laarbeekse ondernemers. Wellicht ligt het boek nog bij u op de keukentafel? Het doel was om te laten zien wat Laarbeek te bieden heeft en mensen ervan bewust te maken lokaal te denken en kopen.

In Hét Grote Decemberboek tref je cadeaubonnen en diensten aan vanuit ondernemers. De één geeft een leuke korting weg; de ander profileert zich weer op een andere manier. Daarnaast vind je heel veel producten in het boek, onder verschillende thema's, van Laarbeekse Lekkernijen tot wonen, sport- en modeartikelen. Allemaal cadeautips voor Sinterklaas en Kerst.

Cadeaubonnen
Weet je niet wat je aan iemand moet geven? Dan is het ook mogelijk om een cadeaubon van Hét Grote Decemberboek te kopen. Deze koop je bij GoedeMorgen Media op het Heuvelplein in Beek en Donk. De bon kun je inleveren bij alle deelnemers die in Hét Grote Decemberboek staan! Ruim 200 werknemers gaan ook deze bonnen ontvangen. Zij krijgen namelijk als kerstpakket Hét Grote Decemberboek inclusief cadeaubonnen van hun werkgever. Zo blijft al het geld binnen Laarbeek en steunen de inwoners en ondernemers gezamenlijk de lokale economie!

Het kantoor van DeMooiLaarbeekKrant is geopend tijdens werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Na 19 december is het kantoor gesloten i.v.m. de kerstdagen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>