Logo mooilaarbeek.nl

Succesvolle expositie fotoclub Objectief

  | Fotonummer: 240e7e
Foto:

Beek en Donk - In het weekend van 23 november heeft fotoclub Objectief de jaarlijkse expositie gehouden in het Ontmoetingscentrum. Tot groot genoegen van bestuur en deelnemende leden van de club was het aantal bezoekers dit jaar bijzonder hoog. Er waren 271 bezoekers op 2 middagen.

De inspanningen om de ruimte aantrekkelijk te maken met naast de vele bijzondere foto's ook nog een mooie groene en fleurige aankleding van de ruimte door de Biezen heeft zijn effect dus wel gehad. Aan het eind van de tweede dag is ook nog de winnaar van de loterij uit de bus vol met loten getrokken. Het werd deze keer een winnares namelijk Marja van de Kam, die de foto won die zij het mooist vond en dat was een foto van Suzanne Goossens. Beide proficiat zowel met het winnen als met de keuze van mooie foto. Volgend jaar hoopt de fotoclub weer op een geslaagde expositie.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>