Logo mooilaarbeek.nl
In 2015 kreeg Ad van de Vossenberg een vrijwilligerspenning uitgereikt van de gemeente Laarbeek   | Fotonummer: a6a685
In 2015 kreeg Ad van de Vossenberg een vrijwilligerspenning uitgereikt van de gemeente Laarbeek (Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D))
Gemeente

Ad van de Vossenberg 'Clubheld van het jaar' in Laarbeek

Laarbeek - Elke club heeft er wel één rondlopen; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Met de verkiezing 'Clubheld van het jaar' – georganiseerd door AD in samenwerking met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA – wordt aan sport- en cultuurclubs de gelegenheid geboden hun clubhelden het podium te bieden dat ze verdienen en hen echt in het zonnetje zetten. Want vrijwilligers zijn het kloppend hart van de vereniging en het werk dat zij verrichten mag vaker gewaardeerd worden.

Het Openluchttheater van Mariahout heeft veel vrijwilligers die deze nominatie verdienen maar sommigen meer dan anderen, Ad van de Vossenberg is er zo een. Ad is al heel lang – in allerlei functies – betrokken bij het theater, als bestuurslid en als beheerder, de laatste jaren vooral bij het goed functioneren van licht en geluid en het beheer en onderhoud van het park.

Het Openluchttheater heeft Ad genomineerd voor deze actie, er is door veel mensen die hem kennen en waarderen gestemd en het resultaat is: winnaar van de gemeente Laarbeek. Het Openluchttheater is heel blij met deze erkenning en feliciteert Ad met deze overwinning.

Uit alle gemeentewinnaars wordt door de vakjury een top 3 bepaald voor sport en een voor cultuur. Dat gebeurt op basis van de meeste stemmen. Uiteindelijk wordt uit deze lijst 1 provinciewinnaar gekozen; de bekendmaking hiervan is op 10 december. Deze provinciewinnaar gaat door naar de titel 'Clubheld van het jaar 2019'.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>