Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 7eaad1
Foto:
Evenementen

Nieuwjaarsconcert harmonie De Goede Hoop

Aarle-Rixtel - Na het succesvolle optreden van het harmonieorkest bij de concertwedstrijden in Veldhoven, waarbij de eerste prijs en promotie naar de hogere divisie werd behaald, is harmonie De Goede Hoop vol enthousiasme begonnen aan de repetities voor het Nieuwjaarsconcert dat op zondag 5 januari 2020 om 14.30 uur in De Dreef in Aarle-Rixtel plaats vindt.

Over de inhoud van het programma wordt u tijdig geïnformeerd. In elk geval wordt er onder leiding van dirigent Martijn Pepels een afwisselend populair/klassiek concert gebracht. Tijdens het concert is er ruimte gemaakt voor het optreden van de sopraan Daphne Ramakers en de tenor Pascal Pittie. Deze professionals zingen met begeleiding van het harmonieorkest enkele duetten en beiden nemen ook twee solopartijen voor hun rekening.

Gezien de grote belangstelling in het verleden zijn er in de voorverkoop vanaf 18 december toegangskaarten tegen de prijs van €8,00 verkrijgbaar bij fietsenwinkel 't Pumpke, Dorpsstraat 27, Aarle-Rixtel en bij de leden van harmonie De Goede Hoop en op 5 januari aan de kassa. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Altijd de moeite waard zo'n concert! Misschien een idee om een toegangskaart als kerstcadeautje te geven aan familie, vrienden of bekenden.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>