Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 083b92
Foto:
Sport

Kerstvakantie met Laarbeek Actief

Laarbeek - In de kerstvakantie heeft Laarbeek Actief weer een groot aantal activiteiten in petto. Deze vinden plaats tussen 2 en 4 januari 2020.

Laarbeek Actief en 'Junior Laarbeek Actief' hebben in de kerstvakantie voor de basisschooljeugd activiteiten op touw gezet. Zo gaan ze o.a. Olympische winterspelen doen, tafeltennissen bij TTV Een en Twintig in Beek en Donk, het grote luchtkussenspektakel en de activiteit met de junioren van Laarbeek Actief! In alle leeftijden van groep 1 t/m 8 van het basisonderwijs. Kijk voor meer informatie hierover op www.laarbeekactief.nl.

In samenwerking met verschillende locaties, verenigingen en begeleiding, hebben de Laarbeekse kinderen een sportieve en leerzame vakantie voor de boeg. Zorg dat je hier bij bent en dat je op tijd aanmeld. Aanmelden is mogelijk van 16 t/m 30 december (18.00 uur). Inschrijven kan via www.laarbeekactief.nl/vakantie. Houd de Facebookpagina 'Laarbeek actief' en www.laarbeekactief.nl in de gaten voor inschrijving en andere sportactiviteiten.

Het doel van deze activiteiten is om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen. Laarbeek Actief wil deze mensen aan het sporten krijgen, én behouden. Daarnaast kunnen kinderen kennis maken met verschillende sporten in de gemeente.

Laarbeek Actief werkt nauw samen met de lokale verenigingen. Enthousiaste kinderen worden vanuit de activiteiten doorgestuurd naar de verenigingen, waardoor deze extra leden kunnen verwelkomen. Verenigingen binnen Laarbeek denken mee en geven zo ook hun draai aan de activiteiten.

Overige activiteiten/vakanties inschrijven
Omdat de activiteiten de afgelopen vakanties een groot succes waren zal Laarbeek Actief ook de komende periode zich inzetten voor de Laarbeekse jeugd, volwassenen en ouderen. Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina. Hier blijf je op de hoogte en tref je informatie aan over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kun je ook mailen naar jvdenden@vierbinden.nl.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>