Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 882b34
Foto: Martin Prick
Evenementen

Concert De Klokkengieters: 'Op weg naar Kerstmis'

Aarle-Rixtel – Gemengd Koor De Klokkengieters geven op zondag 22 december het concert 'Op weg naar Kerstmis'. Dit concert wordt gehouden in de Parochiekerk van Aarle-Rixtel en begint om 18.00 uur.

Een afwisselend programma van diverse sfeervolle liederen wordt u aangeboden. Medewerking wordt verleend door Margot Pagels, sopraan en Rob Rassaerts, organist.

Het geheel staat onder de muzikale leiding van dirigent Jan van de Beek. Op Eerste Kerstdag (25 december) verzorgt Gemengd Koor De Klokkengieters de hoogmis van Kerstmis in de Parochiekerk. Aanvang van deze eucharistieviering is 9.30 uur. U bent bij beide muzikale optredens van harte welkom. Het koor is nog steeds op zoek naar mensen die hen muzikaal willen versterken.

Dus... bent u alt, tenor, bas of sopraan, u bent van harte welkom om eens te komen luisteren tijdens hun repetities op maandagavond van 20.00 tot 22.15 uur in Conferentiecentrum De Couwenbergh, Dorpsstraat, Aarle-Rixtel (links van de Parochiekerk). Informatie kunt u opvragen bij hun secretaris: Sabina Gijsbers-van Zantvliet, tel. 0492-382170. Het bestuur, dirigent en leden wensen u een fijn en sfeervol kerstfeest en een gelukkig en gezond 2020.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>