Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 0b3594
Foto:
Evenementen

Kerstconcert in Het Ontmoetingscentrum

Beek en Donk - Ook in 2019 geeft het Beek en Donks Gemengd Koor haar kerstconcert. Dit concert vindt plaats op zaterdag 14 december in de Rabozaal van het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg, aanvang 19.30 uur. In een sfeervol versierde Rabozaal presenteert het koor een afwisselend programma.

Dit kerstconcert staat onder leiding van dirigent Arie Ketelaars en wordt op de piano begeleidt door Jolanda Verhagen. Tijdens dit concert worden buiten de gebruikelijke kerstliederen, o.a gezongen; 'Christmas fantasy', 'In the bleak midwinter', 'La Nuit de Noel', 'Frohlich soll mein Herze springen' en vele andere liederen. De kerstgedachte zal worden uitgesproken door de beschermheer Mr. H.C.L.M. van Rooij. Pianiste Jolanda Verhagen verzorgt tevens een muzikaal intermezzo, samen met Sander Rooijakkers op hobo.

Het Beek en Donks Gemengd Koor beveelt dit kerstconcert van harte bij u aan. U zult er zeker van genieten zo kort voor de kerstdagen. Het is de gelegenheid om alvast in de kerstsfeer komen. Het bestuur van het Beek en Donks Gemengd Koor nodigt u van harte uit, om op zaterdag 14 december om 19.30 uur in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg te komen luisteren en zo mogelijk mee te zingen.

Door het Beek en Donks Gemengd Koor wordt op zondag 22 december een kerstconcert samen met Korale verzorgt in de H. Servatius kerk in Boerdonk

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>