Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: d54fc4
Foto:
Evenementen

32e Kerstconcert Coöperatieve Stoomafblaaskapel

Beek en Donk - De Coöperatieve Stoomafblaaskapel (CSAK) geeft dinsdagavond 17 december, vanaf 19.30 uur, haar 32e traditionele kerstconcert in de grote hal van appartementengebouw De Burcht, Beverstraat 13 in Beek en Donk.

Dit kerstconcert wordt door hen aangeboden aan alle huurders, bewoners, begeleiders en vrijwilligers van de woongebouwen De Burcht, De Regt en De Oever en de direct aansluitende oudbouw van de Pater Becanusstraat en de Beverstraat. De organisatie is in handen van het bestuur van de Huurdersbelangenorganisatie van De Burcht, De Regt en De Oever en de direct aansluitende oudbouw (BVBRO).

Zoals elk jaar worden ruim 100 mensen verwacht die samen met de kapelleden kunnen gaan genieten van een feestelijk, muzikaal en sfeervol kerstconcert. Het bestuur van BVBRO en enkele vrijwilligers zorgen voor een sfeervolle, aangeklede ambiance en geven met gratis koffie, thee en iets lekkers blijk van een mensvriendelijk gastheerschap.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>