Zwarte Pieten bezoeken de jeugd van Handbalvereniging Bedo op detrainingsavond

Bedo Jongens B-jeugd wint tegen Helios/Habo

Beek en Donk - De jongens B-jeugd van Handbalvereniging Bedo speelden zondag 8 december tegen Helios '72/Habo '95. Ze begonnen de wedstrijd erg matig maar stonden snel 2-0 voor.

Toen kwam Habo terug naar 3-3. Vanaf dat moment begon het Bedo te lopen, ze liepen uit naar een 11-5 voorsprong waarvan de opbouwers en cirkel veel van de doelpunten hadden gemaakt. Naarmate de eerste helft vorderde werd Bedo steeds beter. Habo miste 2 penalty's en Bedo vond ruimte in de hoeken en scoorde daardoor veel uit de hoek. Ze gingen de rust in met een voorsprong van 19-8.

Toen de 2e helft begon was het snel duidelijk dat Bedo fysiek en conditioneel veel sterker was dan de tegenstander. Ze liepen daardoor ook uit naar een voorsprong van 25-9 door veel breaks te lopen. Toen begon de coach flink te wisselen en gaf spelers kansen op andere posities. Rond het midden van de 2e helft raakte Bedo ook uitgeput en ging het meer gelijk op. Gelukkig lieten de spelers van Habo veel ruimte op de linker opbouw waardoor Bedo daar veel ruimte kreeg. Bedo speelde de wedstrijd rustig uit maar miste wel veel kansen. Uiteindelijk won Bedo met 34-15.