Logo mooilaarbeek.nl
Carnaval

Beweging Op d'n Tocht zoekt muzikanten voor de Prins

De Lange in zijn jeugd  | Fotonummer: 45cd74
De Lange in zijn jeugd

Ganzendonck - Prins Luuk XLVIII van Ganzendonck is trots op zijn nieuwe erefunctie. Dat laat hij iedere week zien in zijn eigen 48ste uur journaal. Een chaotisch en hilarisch journalistiek filmverslag op Facebook van wat de Prins zoal meemaakt in de aanloop naar carnaval. Toch heeft hij bij zijn vrienden van Op d'n Tocht te kennen gegeven dat hij ook nog één grote wens heeft. Luuk wil namelijk een echt Luuks Kappelleke hebben om komende carnaval blazend entree te kunnen maken.

In het verleden was Ganzendonck gezegend met een fantastische hofkapel. Helaas is door het opheffen van dit illustere en immer dominant aanwezige orkestje een goede traditie verloren gegaan: een grandioos entree van de prins onder luide muzikale begeleiding en ongepaste interrupties tijdens speeches van hoogwaardigheidsbekleders.

Op Facebook plaatste Beweging Op d'n Tocht daarom afgelopen zondag al een extra 48ste uur journaal van de Prins waarin hij onder begeleiding van virtuoos pianospel van zijn adjudant een oproep doet. Muzikanten wordt gevraagd zich te melden wanneer ze het leuk vinden om één of meerdere dagen in Ganzendonck op pad te gaan met Luuk en zijn gevolg. Dit kan via een berichtje aan de Beweging op Facebook.

Wil je sowieso op de hoogte blijven van de avonturen van Prins Luuk XLVIII van Ganzendonck en zijn gevolg? Kijk dan iedere week het 48ste uur journaal op Facebook.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>