Logo mooilaarbeek.nl

Kerst Keezentoernooi bij Sparta'25

Beek en Donk - Elke laatste woensdag van de maand wordt er een Keezenspeltoernooi gehouden bij Sparta'25. Iedereen mag hieraan meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van de voetbalclub. Elke laatste woensdag zijn er circa 10 tot 14 tafels waaraan gespeeld wordt. Gezelligheid staat uiteraard voorop, maar ook wordt er fanatiek gestreden om de winst. Elke keer zijn er waardebonnen van Plus van Balkom te winnen voor de drie beste koppels.

Woensdag 18 december staat in het teken van het Kerst Keezentoernooi. Het clubhuis is warm versierd en er staat iets lekkers voor bij de koffie op tafel. Gedurende de avond krijg je lekkere hapjes geserveerd. Er wordt ook weer een loterij gehouden. Deze keer zijn er extra prijzen.

Wil jij meedoen? Schrijf je in via sparta25keezen@gmail.com. De kosten om mee te doen zijn € 2,50 per persoon. Schrijf je in als team van 2 personen. Mocht je alleen mee willen doen? Meld je via de mail. Dan kijkt de organisatie of ze een teamgenoot voor je kunnen vinden. Bij inschrijving ontvang je een bevestiging en nadere informatie.

Het toernooi begint om 19.30 uur. Ze zien je graag op 18 december in het clubgebouw aan de Heereindsestraat 10 in Beek en Donk.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>