Logo mooilaarbeek.nl
Zanggroep Zingiz   | Fotonummer: 185b55
Zanggroep Zingiz
Evenementen

Zanggroep Zingiz in de Couwenbergh

Aarle-Rixtel - Als afsluiting van de 5-delige serie 'Muziek in de Couwenbergh' verzorgd Zanggroep Zingiz (uit Beek en Donk) aanstaande zondag 15 december een sfeervol winterconcert in de Couwenbergh in Aarle-Rixtel. Het koor brengt nummers uit hun reguliere repertoire ten gehore, aangevuld met een sfeervolle combinatie van zowel winter- als kerstnummers.

Deze dameszanggroep, welke uit 23 enthousiaste zangeressen bestaat, is allang geen onbekende meer in Brabant. Ze mochten inmiddels vele optredens verzorgen in een brede regio en bovenal op festivals. Ze hebben zich, onder leiding van dirigente Heidi de Louw en pianist Lodewijk Holzken, de laatste jaren sterk ontwikkeld en aan een internationaal repertoire gewerkt. In de ruim 15 jaar dat ze inmiddels bestaan heeft Zingiz een breed repertoire opgebouwd welke bestaat uit pop, rock, ballads, gospel en... christmas carols! Zij doen dat ook nog eens een keer in een aantal talen t.w. Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans en Zweeds. Ze zijn dus van alle markten thuis.

Zanggroep Zingiz is nog op zoek naar enthousiaste leden. Vind je het leuk om te zingen? Kom dan eens luisteren! Aanvang 14.00 uur, entree is gratis. Zanggroep Zingiz hoopt u zondagmiddag te zien. Vanwege de verwachte drukte adviseren zij eenieder ruim op tijd aanwezig te zijn, zodat je over een zitplaats kan beschikken.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>