Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 2e1675
Foto: Mark Barten

Sinterklaas zegt 'dank je wel'

Beek en Donk - Sinterklaas en zijn Pieten vonden het ook dit jaar weer geweldig om in Beek en Donk aan wal te gaan. Na een hartelijk ontvangst door de burgemeester en de jeugdburgemeester werd er door DeDe dance opgetreden. De ontvangst was druk bezocht.

Sinterklaas en zijn pieten vonden het super om al die enthousiaste kinderen weer te zien. Onderweg richting het Heuvelplein werd er veel tijd genomen om op de foto te gaan, handjes te schudden en pepernoten uit te delen. Op de hoek van het Piet van Thielplein werden de mensen en de pieten door de lokale horeca voorzien van snacks en drinken. Eenmaal op het Heuvelplein aangekomen werden de sint en zijn pieten nog eens blij verrast met een optreden van de meiden van Tati's Dance Agency. Het was mooi te zien dat de pieten hier ook met veel plezier aan meededen.

Sinterklaas en zijn pieten zijn de inwoners van Beek en Donk erg dankbaar voor deze spetterende middag. Met een pluim voor de verkeersregelaars en een 'dank je wel' voor alle sponsors: Haarstudio Jansen kappers, Jumbo Supermarkt Beek & Donk, Harold van der Vliet Bedrijfswagens, van Uden Bekx Transport en Sportcafé D'n Ekker.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>