Logo mooilaarbeek.nl
Het Tiny Restaurant   | Fotonummer: 0688d7
Het Tiny Restaurant
Onderwijs

Scholen brengen bezoek aan Tiny Restaurant

Beek en Donk - Dé verbinding tussen gezonde voeding en smaakbeleving overbrengen op onze toekomst! Tiny Restaurant is een organisator van een samenwerkingsnetwerk tussen boeren, scholen, koks en nog vele andere ondernemers. Niet alleen gezonde voeding maar ook duurzaamheid en innovatie wordt uitgedragen met het restaurant.

Het is een verplaatsbaar restaurant van 10mx2,5m, waar gekookt, gegeten, genoten en genetwerkt wordt. Niet alleen geschikt voor voedingseducatie voor scholen maar ook geschikt als een netwerklocatie, promotie van jouw product of als kookstudio behoort tot de mogelijkheden.

In Beek en Donk gaan Kindcentrum De Raagten en 't Otterke op 16 en 17 december een bezoek brengen aan het restaurant voor een bewustwording in voedingsleer. In een korte tijd gaan de groepen 4 t/m 8 daar iets leren over gezonde voeding. Ze zullen gaan ruiken, voelen en proeven aan diverse lokale producten die rondom Laarbeek te verkrijgen zijn.

Bent u geïnteresseerd wat het Tiny Restaurant voor uw onderneming kan doen? Dan nodigen zij u graag uit op maandag 16 december van 19.00 tot 21.00uur. Het Tiny Restaurant staat op de parkeerplaats naast Kindcentrum De Raagten, tegenover Radio Kontakt te Beek en Donk. U kunt zich aanmelden via vp-orta@outlook.com of bel naar Krista Werker op nummer 06–20466555.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>