Logo mooilaarbeek.nl
De werkgroep is bezig met de laatste loodjes voor de Kerstshow van 2019   | Fotonummer: c7086f
De werkgroep is bezig met de laatste loodjes voor de Kerstshow van 2019
Sport

RC de Oude Molen klaar voor KerstROLLERshow

Beek en Donk - Nog een paar dagen en dan is het weer zover: de jaarlijkse KerstROLLERshow van RC de Oude Molen. Voor de 29e keer wordt deze show gereden, met dit jaar als thema 'An Adventure of Travel & Discovery'. Met maar liefst 60 rijdsters belooft het weer een waar spektakel te worden.

Al maanden zijn de verschillende werkgroepen bezig om ook dit jaar het publiek weer te verrassen. De werkgroep, het naaiatelier, maar ook de rijdsters en trainsters. De vrijwilligers van het naaiatelier hebben dit jaar weer honderden pakken gemaakt en duizenden strass stenen vast gelijmd. Bij ieder nummer van de show hoort weer een ander pak, er worden in totaal 18 nummers gereden dus dan kunt u zich voorstellen dat er een heleboel pakken worden gemaakt! Iedere dinsdagavond zit een vast clubje moeders, oma's of andere vrijwilligers op onze naaizolder om al deze pakken te maken. Ook worden er regelmatig dingen mee naar huis genomen om er thuis aan te werken. In de laatste weken voor de show is er altijd nog wat stress of alles op tijd af is, maar dat komt ieder jaar weer goed!

Ook de werkgroep is al verschillende maanden bezig met de voorbereidingen. Zij verrassen u dit jaar met een uniek decor, helemaal passend bij het thema. Zo hangt er een grote wereldkaart en komen er bij de verschillende landen passende spullen de baan op. Wat er precies allemaal in het decor komt is nog een verrassing natuurlijk.

Ook de rijdsters en trainsters zijn nog hard aan het werk om alle puntjes op de i te zetten. Afgelopen zondag, 8 december, heeft de generale repetitie plaatsgevonden. Hierbij kwamen alle rijdsters samen op de baan om de laatste nummers af te maken en te perfectioneren. Zij zijn helemaal klaar om te gaan knallen dit weekend.

Bent u ook zo nieuwsgierig naar deze show geworden? Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De show van zondag 15 december om 11.00 is al uitverkocht. Voor de shows van zaterdag 14 december 19.00 en zondagmiddag 16.00 zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Via www.rcdeoudemolen.nl kunt u deze bestellen t/m vrijdag 13 december. Na vrijdag zijn de nog beschikbare kaarten verkrijgbaar bij de kassa.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>