Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 0a0e23
Foto: Joost Duppen
FOTO'S

Gezellige middag voor 50- en 60-jarige bruidsparen

Lieshout - Burgemeester van der Meijden trakteerde de 50 en 60 jaar getrouwden op een kijkje in het verleden. Hij deed dat samen met Wim Daniëls. Daarnaast was het complete college van wethouders aanwezig.

Koor
Het Dorpshuis in Lieshout is op dinsdag 10 december het toneel van de bijeenkomst van alle bruidsparen die dit jaar 50, 60, 65 jaar of langer waren getrouwd. Eén bruidspaar mocht nog nèt meedoen, want Frits en Anny Vorstenbosch zijn precies op deze dag 50 jaar getrouwd. Natuurlijk moet daarvoor gezongen worden. Dat klonk niet verkeerd en het was meteen de reden voor de ook nog jarige Frits om reclame te maken voor het koor Marcanto, waarvan hij lid is. Nadat iedereen voorzien is van koffie met gebak neemt de burgemeester het woord om vooral de belangrijke jaren, 1954, 1959 en 1969 door te nemen. Dat zijn namelijk de trouwjaren van de stellen, die hier binnen zitten. De vraag, hoe dat het komt, dat sommige stellen het zo lang hebben volgehouden is snel beantwoord. Er zijn veel mannen altijd van huis en dan is de kans op onenigheid nihil! Mede vanwege de vraag van Frits de oproep van de burgemeester: "Kom bij een koor en zing mee, want we hebben veel goede koren in Laarbeek".

Lees meer in DeMooiLaarbeekKrant van donderdag 12 december.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>