Afbeelding

KBO Lieshout in teken van kerst

Algemeen Senioren

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur in het Dorpshuis een Inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Naast het mededelingenbord vindt u onze ideeënbus. Loop eens binnen en maak kennis met een dynamische seniorenvereniging. U bent van harte welkom.

Kerststukken maken
Elk jaar maken een aantal vrijwilligers kerststukken voor zieke leden en voor de kerstloterij in de pauze van de kerstviering. Ook dit jaar zijn ze voor deze activiteit van harte welkom in de mooie loods bij de familie Van Bommel in de Schutsstraat, op maandag 16 december. Vrijwilligers zijn van harte welkom. Laat even weten bij de Inloop als u mee wilt helpen.

Kerstdiner Nationaal Ouderenfonds
Op maandag 16 december wordt het jaarlijkse Kerstdiner gehouden van het Nationaal Ouderenfonds bij Van der Valk in Eindhoven. Dankzij de vele mutsjes die jaarlijks, ook door leden van KBO Lieshout, gebreid worden, mogen weer vijftien leden deelnemen aan dit diner. Zij zijn inmiddels uitgenodigd en ze wensen hen een fijne avond. Wilt u ook mutsjes breien voor deze mooie activiteit, informeer dan bij de Inloop.

Kerstviering
De jaarlijkse kerstviering is weer in Zaal De Koekoek in Lieshout, en wel op dinsdag 17 december. De zaal gaat om 13.30 uur open. Om 14.00 uur opent voorzitter Willem Damen de middag waarna pastoor De Jong zijn kerstboodschap uitspreekt. Seniorenkoor 'Vogelenzang' zal in kerstsfeer optreden. Voor de inwendige mens wordt gezorgd. Verder zullen er nog enkele verrassingen in kerstsfeer zijn. Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor deelname bij de Inloop in het Dorpshuis op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur, of met een briefje in de rode KBO bus bij de ingang aan de muur. Als bijdrage in de kosten vragen ze €10,00 per persoon.