Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 835f36
Foto:
Evenementen

Beleef de Kerstnachtmis met Zanggroep de Halmen

Lieshout - Wat is er mooier dan de kerst in te luiden met een mooie Nachtmis, opgeluisterd door een groot koor. De oproep in DeMooiLaarbeekKrant in september om mee te komen zingen tijdens de Nachtmis in Lieshout heeft 22 gelegenheidsleden opgeleverd. Een overweldigend aantal, ruim een verdubbeling van het vaste aantal leden van Zanggroep de Halmen.

Dit enthousiaste koor heeft de afgelopen maanden flink gerepeteerd. Het repertoire bestaat uit een aantal kerstnummers die iedereen mee kan zingen, zoals 'Stille nacht' en 'Gloria in Excelsis Deo'. Verder worden er een aantal vlotte Engelstalige en Nederlandstalige Christmas Carols gezongen, begeleid met piano, drum, gitaar en een blazerskwintet. De Nachtmis in de Lieshoutse kerk belooft dan ook een stemmig geheel te worden.

Dus voel weer die kerst van vroeger en kom samen met hen de Nachtmis beleven. De mis is op dinsdag 24 december om 22.30 uur in de Sint Servaaskerk te Lieshout.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>