Abraham: Stefan Hamelijnck
Abraham: Stefan Hamelijnck

TTV Een en Twintig doet weer mee met Kwizut

Algemeen

Beek en Donk - Voor de derde keer op rij, nemen verschillende fanatieke leden het op tegen allerlei teams in de gemeente Laarbeek tijdens de knotsgekke uiterst serieuze dorpsquiz. Voorgaande jaren werd de organisatie opgenomen door Rowena de Haas en Stefan Hamelijnck. Dit jaar doet Stefan het alleen. Meerdere tafeltennissers en vrienden van de in team 2 spelende tafeltennisser verzamelen zich in de tafeltenniskantine van TTV Een en Twintig.

De kantine wordt ieder jaar op 29 december omgetoverd tot crisiscentrum. Er is die avond een barman, maar die heeft het pas echt druk wanneer het welbekende kistje weer onderweg is naar 't eindstation. Een drukke avond met veel voorbereidingstijd. Printers staan klaar, waslijnen voor de quiz hangen klaar en je kunt verdwalen in het aantal kabels voor laptops en computers.

De dit jaar 40-jarige jubilaris die wederom het team TTV Een en Twintig van Kwizut bij elkaar brengt, mag zich na volgende week nog een andere titel toewijzen. Alvast van harte gefeliciteerd Stefan met je 50ste verjaardag.

Kijk op www.ttveenentwintig.nl en volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.