Logo mooilaarbeek.nl
'Bag on Wheels'   | Fotonummer: e101de
'Bag on Wheels' (Foto: Louis v.d. Werff)
Evenementen

Koningsnacht Beek en Donk met 'Bag on Wheels'

Beek en Donk - De band 'Bag on Wheels' is in 2020 de hoofdact tijdens Koningsnacht op 26 april. Met deze kerstboodschap gaat de organisatie van het Beek en Donkse OranjeFestival de feestdagen in.

Deze band is natuurlijk niet onbekend in Laarbeek en verre omgeving. Al heel vaak speelden ze de pannen van het dak en het zeil van diverse tenten. Alles is goed aan deze muzikale vrienden; van drummer tot zangeres, en van toetsenist tot blazerssectie en gitaristen. Of het nu om de beste gouwe ouwe gaat of om de hits van het moment, alles knalt bij 'Bag on Wheels' helemaal live uit de speakers.

De organisatie van koningsnacht en -dag in Beek en Donk mikt dit jaar op een breed publiek. Het doel om vooral jongeren in eigen dorp te houden is daarmee losgelaten. Het programma is komend jaar aantrekkelijk voor iedereen die zin heeft erbij te zijn. Ook op koningsdag komen er kleine veranderingen. Nu er meer vrijwilligers zijn gevonden, wordt ingezet op nog meer activiteiten voor kinderen. Een aantal zaken staan al vast, en andere worden op dit moment uitgewerkt.

Wat blijft zijn uiteraard de vrijmarkt en de markt voor bedrijven en instellingen. Voor beiden geldt dat ook nu deelname weer gratis is. Bedrijven en instellingen kunnen een marktkraam bespreken en betalen hiervoor een borg. Deze krijgen ze weer terug als ze van 10.30 tot 16.00 uur op de markt hebben gestaan en hun plek netjes hebben achtergelaten. De eerste aanmeldingen zijn al binnen en voor iedereen is het nu mogelijk om zich ook aan te melden. Stuur daarvoor een e-mail naar: oranjefestival@outlook.com.

Wanneer de kerstbomen met hun verlichting en kerstballen weer zijn opgeruimd, en iedereen genoten heeft van het vuurwerk in de nieuwjaarsnacht, komt er meer nieuws over de koningsnacht en -dag activiteiten op en rond het Heuvelplein. 26 en 27 april 2020 kunnen in ieder geval alvast in de agenda gezet worden. De toegang is beide dagen weer gratis!

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>