Afbeelding

CV De Heikneuters zoeken danstalent en trainster

Algemeen Carnaval

Heidurp - Na 11 jaar met liefde en plezier dansen te hebben gemaakt voor de dansgardes van CV de Heikneuters in Mariahout, is het tijd voor de trainster, Sandra van de Wijdeven, om het stokje door te geven. De vereniging is daarom op zoek naar iemand met passie voor en ervaring met garde-en showdansen, die 1x per week les wil geven aan een leuke groep jonge meiden.

Ben jij of ken jij deze persoon, neem dan contact op met Gerdi Gilsing via emailadres: gerdivdbroek@hotmail.com. Voor meer informatie mag je gerust tijdens één van onze trainingen (op maandagavond in het Buurthuis) komen kijken. Zij vertelt er graag meer over.

Dansmariekes
De carnavalsvereniging in Mariahout wordt tijdens de prinsenrecepties e.d. begeleid door de dansmariekes. Daarnaast staan ze te pronken tijdens de kletsavonden met een garde- en showdans. Het hele seizoen, van 11-11 tot en met de carnaval staan zij aan de zijde van de prinsen. Het gehele jaar door, met uitzondering van de vakanties, worden zij 1x per week in diverse groepen getraind om uiteindelijk een finale gardedans te tonen. Is jouw kind een danser/danseres? Vanaf de leeftijd van 5 jaar is hij/zij welkom bij de club! Op de eerste maandag van april 2020 starten de proeflessen.

Voor meer informatie of aanmeldingen kun je contact opnemen met Gerdi Gilsing via emailadres: gerdivdbroek@hotmail.com. Kijk ook eens op www.facebook.com/CV-De-Heikneuters-Mariahout, Instagram en www.heikneutersmariahout.nl.