Vorig jaar al carnavallen op het Heuvelplein, in 2020 ook, maar dan anders
Vorig jaar al carnavallen op het Heuvelplein, in 2020 ook, maar dan anders

Ganzendoncks Heuvelplein verandert in grandioos carnavalsfestivalterrein

Algemeen Carnaval

Ganzendonck - Voor het eerst in de historie krijgt het Heuvelplein in Beek en Donk een grote festivaltent tijdens de carnavalsdagen. Drie dagen lang organiseren de Beek en Donkse horeca en de Teugelders van Ganzendonck geweldige evenementen voor alle leeftijdsgroepen. Er wordt door alle betrokkenen hard gewerkt aan een brede programmering. Niet alleen voor in de festivaltent, maar ook voor in de omliggende cafés. In januari worden meer details bekend gemaakt.

Het voorlopige programma
Vrijdag 20 februari

In de middag start carnaval met een feest voor alle basisschoolkinderen. Vrijdagavond wordt de festivaltent omgetoverd tot House of Carnaval voor jongeren uit Ganzendonck en omgeving. De line-up volgt later.

Zaterdag 21 februari
De Traditionele sleuteloverdracht met alle carnavalsverenigingen uit Laarbeek vindt in de middag plaats. Van 20.00 tot 01.00 uur maakt Ganzendonck kennis met een nieuw fenomeen; Royale de Luuks onder leiding van de spetterende Loco Loco Discoshow met onder andere Fanfareoke met Nummerke 3, het Carnavalstheater Sterrenparade Gala, de alles op z'n kop zettende Stoopjes en Benno van Vugt.

Zondag 22 februari
Grand Finale d 'Optocht. Voetjes omhoog met een carnavalesk theaterdiner verzorgd door de Enge Buren, de grandioze spannende prijsuitreiking van de Ganzendonckse optocht en lekker hossen, springen en swingen met de Loco's. Binnenkort valt Den Teugelder weer op de deurmat. Hierin zijn de volledige programmering van de cafés en de overige carnavalsactiviteiten vermeld.

Carnaval Ganzendonck 2020, anders dan anders, maar zoveel leuker! Men gaat niet voor niets een schrikkeljaar tegemoet. Voor nu fijne feestdagen toegewenst, een goed uiteinde en nieuw begin.