Logo mooilaarbeek.nl
Het team van Flamingo's. Rechts Kim Jansen   | Fotonummer: 369b24
Het team van Flamingo's. Rechts Kim Jansen (Foto: )
Sport

Kim Jansen en Nick Scheltens in de bloemen gezet

Laarbeek - Presentator Dick Warbout, van het sportprogramma van Omroep Kontakt, ging zondag 15 december op pad om de winnaar van de 'coach van het jaar' en 'woord van het jaar' in de bloemen te zetten.

Kim Jansen werd voor de wedstrijd overvallen door Warbout. Ze was blij verrast, en hoewel ze niet graag op de voorgrond treed, was ze er toch blij mee. Live op de radio vertelde ze dat het team de laatste maanden gegroeid was en dat er een goede klik is tussen haar en de meiden. Dit werd door de speelsters en het publiek bevestigd. Later op de dag vertelde ze na de gewonnen wedstrijd (14-3) dat ze eind van het seizoen stopt. Ze gaat meer aandacht aan haar twee andere liefdes besteden. Dat is haar gezin en tennis.

Later op de dag werd voorafgaand aan de derby (Mariahout - Eli) Nick Scheltens overvallen in Mariahout. Hij bracht het woord 'snoeppuntje' naar voren, wat nog veel in het sportprogramma gebruikt zal worden. Nick is al sinds de oprichting van Kontakt verslaggever voor Eli. Beide namen zullen in de virtuele eregalerij opgenomen worden.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>