Afbeelding
Foto:

BV De Eendracht bakt de oliebollen weer bruin

Algemeen

Beek en Donk - Volgens traditie gaat Buurtvereniging 'De Eendracht' ook dit jaar tussen kerstmis en oudjaar oliebollen en rozijnenbollen bakken in een echte, professionele oliebollenkraam op het Heuvelplein in Beek en Donk.

Oliebollen horen er ieder jaar bij tijdens de aanloop naar Nieuwjaar. Heb je geen zin om ze zelf te bakken, dan doet buurtvereniging De Eendracht dat wel voor u. Deze buurtactiviteit is ontstaan bij de voorbereiding van de viering van het 25-jarig bestaan van de buurtvereniging. Intussen gebeurt dit alweer voor de zeventiende keer en doen er maar liefst 25 vrijwilligers mee om deze vier dagen tot een goed en geslaagd einde te brengen. De opbrengst van deze buurtactiviteit komt ten goede aan de clubkas, waardoor het mogelijk is weer veel activiteiten te organiseren voor jong en oud van hun 550 leden tellende buurtvereniging.

Zij hopen u in de aanloop naar de jaarwisseling te mogen begroeten en dat u kunt genieten van hun overheerlijk smakende oliebollen of rozijnenbollen. Zij staan weer voor u klaar op 28, 29 en 30 december van 11.00 tot 17.00 uur. Op 31 december kunt u bij hen terecht van 7.00 tot ongeveer 17.00 uur.

Op oudejaarsdag kleedt de buurtvereniging, zoals gewoonlijk, het Heuvelplein weer gezellig aan. Tussen 13.00 en 15.00 uur wordt er in samenwerking door ondernemersvereniging Heuvelplein, glühwein en chocolademelk geschonken. Het geheel wordt opgeluisterd met een muzikale bijdrage. Eerst verzorgt het leerlingenorkest van O&U, onder leiding van Nick Heesakkers en de slagwerkgroep onder leiding van Frans Relou een optreden, daarna neemt De Coöperatieve Stoomafblaaskapel, onder leiding van Martien Wagelmans, het stokje over. De optredens beginnen om 13.00 uur. Gezelligheid rond de vuurkorf en onder het genot van een glaasje glühwein. De buurtvereniging de en ondernemersvereniging wensen u een smakelijk eten, een prettige jaarwisseling en een voorspoedig en vooral gezond 2020.