Prijswinnaar Saar van de Gender en Peter Bakx (directeur Commanderij College, namens stuurgroep Arbeidsmarkt & Onderwijs)
Prijswinnaar Saar van de Gender en Peter Bakx (directeur Commanderij College, namens stuurgroep Arbeidsmarkt & Onderwijs)

Talenten voor de toekomst van Laarbeek

Algemeen Onderwijs

Talenten voor de toekomst van Laarbeek

Laarbeek - Onder de vlag van Arbeidsmarkt & Onderwijs zijn onlangs weer nieuwe talenten voor de toekomst van Laarbeek gevonden. Tijdens de open avond van Commanderij College Laarbeek zetten potentiele nieuwe leerlingen hun visuele talenten in voor een gewilde prijs; een Escape Room Challenge bij Outdoor Laarbeek!

Creatief en simpel
Door de twee creatieve vierdejaars leerlingen van het Commanderij College, Dennis Bankers en Stan van Schijndel, was een leuke prijsvraag in elkaar gezet, waarvoor ze al filmend een rondje langs bedrijvig Laarbeek zijn gefietst. Laten zien wat voor mooie bedrijven we in Laarbeek hebben begint dus heel simpel volgens hen. Ruim 200 tieners hebben een poging gewaagd en velen hadden de acht bedrijven goed geraden. Een leuke eerste unieke samenwerking tussen het Laarbeekse bedrijfsleven en leerlingen uit het onderwijs!

Oriënteren achter gesloten deuren
De aftermovie van de Open Bedrijvendag Laarbeek 2018 bracht enthousiasme naar boven bij de vele ouders, die hun kinderen ondersteunen in de zoektocht naar hun toekomst. "Wat mooi dat zoveel bedrijven in Laarbeek hun deuren daarvoor openstellen" en "misschien moet ik ook maar eens mee een kijkje gaan nemen, je weet maar nooit", aldus enkele ouders. De Open Bedrijvendag Laarbeek zal in 2020 weer plaatsvinden, evenals de Hotspot van de Dutch Technology Week en de jaarlijkse Roefeldag. Drie leuke events om een kijkje te nemen achter de gesloten deuren van bedrijvig Laarbeek. Meer informatie daarover op www.parkmanagementlaarbeek.nl.

Escape Room challenge Outdoor Laarbeek
De gelukkige winnaar van de prijsvraag is geworden… Saar van de Gender uit Beek en Donk! Namens Arbeidsmarkt & Onderwijs heel veel plezier in de Escape Room challenge, een mooie start voor het door ontwikkelen van je talenten!

Arbeidsmarkt & Onderwijs is mede mogelijk door Ondernemersfonds Laarbeek.