Afbeelding

Aarlese muziek in Gaviolizaal

Algemeen Muziek

Aarle-Rixtel/Helmond - Stichting Draaiorgels Helmond presenteert zondag 22 december, 4e Advent 14.00 tot 16.00 uur een sfeervol kerstconcert met Muziekvereniging Muzikale en de Boel Nölle Band, uit Aarle-Rixtel.

De Gaviolizaal is in kerstsfeer getooid en het 4e kaarsje in de adventskrant brandt op deze laatste zondag voor Kerstmis. Deze muziekvereniging en Band geven op deze laatste zondag voor Kerstmis zowel afzonderlijk alsook samen een gezellig en sfeervol concert. Ook het publiek wordt van harte uitgenodigd mee te zingen. Muzikale heeft reeds 2 jaar op rij het kerstconcert verzorgd met o.a. Zangroep Zingiz en koor Chant´ Oers. Dit jaar dus samen met de Boel Nölle Band. De naam Muzikale verwijst naar muziek maken en naar Ale, de benaming voor Aarle-Rixtel in het plaatselijke dialect. Ook de Boel Nölle Band komt uit Ale en schuwt het niet om in dialect te zingen. De Muzikale staat onder leiding van Dirigent Hubert Geurts. Het geheel wordt evenals andere jaar ondersteund door lichtbeelden passend bij de muziekstukken wat een extra dimensie geeft aan het geheel. Wederom een bijzonder concert in een bijzondere nostalgische omgeving.

Vooraf, in de pauze en na afloop kunt u genieten van de Helmondse draaiorgels. De Gaviolizaal met monumenten en een stukje geschiedenis en cultuur in de cultuurstad Helmond heet u welkom. De toegang tot concert en expositie is gratis. Wel zien zij na afloop van het concert een vrijwillige bijdrage in hun donatiepijp. De Gaviolizaal is te vinden aan de Torenstraat 36a, 5701 SH Helmond. Meer informatie op www.draaiorgelshelmond.nl, per mail: info@draaiorgelshelmond.nl of tel: 06-39682404.