Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 9f5964
Jongeren

Sporten in de Kerstvakantie met de Junioren van 'Laarbeek Actief'

Laarbeek - In de Kerstvakantie van 2 t/m 4 januari 2020, heeft Laarbeek Actief weer een groot aantal activiteiten georganiseerd. Net als de voorgaande vakanties, maar nu bedenken en organiseren er ook 6 enthousiaste junioren mee vanuit 'Junior Laarbeek Actief'!

Nog niet aangemeld?
Laarbeek Actief en 'Junior Laarbeek Actief' hebben in de kerstvakantie, voor de basisschooljeugd, activiteiten op touw gezet. Zo gaan ze o.a. Olympische winterspelen, Tafeltennissen bij Tafeltennisvereniging een- twintig in Beek en Donk en het grote luchtkussen spektakel houden voor de jeugd. De Junior Laarbeek Actievers hebben voor groep 5 t/m 8 super gave spellen bedacht, zoals 'Mattenhoorn & Frisbeegolf' in de gymzaal! Doe jij ook mee?

Voor meer informatie kijk op de website van Laarbeek Actief, www.laarbeekactief.nl. Aanmelden voor de activiteiten is mogelijk van 16 december t/m 30 december 18.00 uur! Inschrijven kan via www.laarbeekactief.nl/vakantie

Houd ook de Facebookpagina 'Laarbeek actief' en de website www.laarbeekactief.nl in de gaten, voor inschrijving en andere sportactiviteiten.

Wil je meer informatie of wil je de foto's van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina: LaarbeekActief. Hier blijf je op de hoogte en tref je informatie aan over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek. Voor vragen en inschrijven kan je ook terecht bij het Jaccy van den Enden, mail: jvdenden@vierbinden.nl.

Mark Barten
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>