Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: cbaed4
Foto:
Evenementen

Benefietavond team Stofberg bij Café v.d. Burgt

Beek en Donk - Team Stofberg houdt zaterdagavond 1 februari een benefietavond bij Café van de Burgt in Beek en Donk. Het belooft een gezellige, enigszins sportieve avond te worden, waarbij ze tevens zoveel mogelijk geld in proberen te zamelen voor onderzoek naar kanker. Aangezien het opgehaalde geld naar het goede doel gaat, zal iedereen met een voldaan gevoel de deur uit gaan.

Het belangrijkste sportieve onderdeel van de avond is de 'binnefietswedstrijd'. Teams van vier personen proberen de snelste tijd neer te zetten op de bierfietsen. Tijdens het fietsen kantelt er een glas bier richting de deelnemer, degene die het glas bier als eerste leeg heeft, wint de wedstrijd. Elk team zal meerdere keren het podium betreden om het onderste uit het glas te halen en er zijn schitterende prijzen beschikbaar gesteld voor de winnaars.

Op dit moment is het nog mogelijk om een team in te schrijven voor de 'binnefietswedstrijd'. Voor meer informatie of om een team in te schrijven kunt u contact opnemen met familie Stofberg door een e-mail te sturen naar: p.stofberg@chello.nl. U kunt er ook voor kiezen om als supporter/donateur op deze geweldige avond te verschijnen. Entree bedraagt €5,00 inclusief één consumptie en een hapje. U kunt zich op de gastenlijst laten plaatsen door familie Stofberg, bereikbaar via de mail of op de Facebookpagina van Team Stofberg Alpe d'Huzes.

Team Stofberg hoopt er samen met jullie een gezellige avond van te maken onder het genot van een hapje en een drankje en zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Voor vragen en donaties, maar vooral om een team in te schrijven en entreekaartjes te bestellen kunt u hen bereiken via Facebook of e-mail: p.stofberg@chello.nl. Kijk ook op www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/teamstofberg.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>