Afbeelding

Seniorenwoningen en bestemmingsplannen

Algemeen

Laarbeek - Bouwen naar behoefte, een uitgangspunt wat ze hanteren in Laarbeek. Om dit goed te kunnen blijven doen is het belangrijk om deze behoefte te blijven peilen. In het bijzonder woningen voor senioren.

Hebben we nu met elkaar hetzelfde beeld? Waar ontstaan momenteel problemen? Dat wil ABL bespreken waarvoor ze alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om meningen te delen en zodoende de raads- en commissieleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 6 januari aanstaande om 20:00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Naast de woningbouw voor senioren worden een tweetal bestemmingsplannen inhoudelijk behandeld en kijken ze naar ontwikkelingen op het gebied van subsidies en uitkeringen.

De complete agenda van de commissievergaderingen kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor commissievergaderingen van 7 en 8 januari. Mocht u vragen hebben, neem dan contact met ABL op via info@abllaarbeek.nl of www.abllaarbeek.nl. U bent van harte uitgenodigd, ABL staat voor u klaar!