Afbeelding

Voorbespreking commissievergaderingen De Werkgroep

Algemeen Politiek

Laarbeek - Allereerst wenst De Werkgroep je alle goeds voor 2020! Verder nodigen zij je van harte uit voor de voorbespreking van de commissievergaderingen van sociaal domein op 7 en ruimtelijk domein op 8 januari. De commissievergadering van algemene zaken komt te vervallen dit keer.

De voorbespreking wordt gehouden op maandag 6 januari in het Buurthuis in Mariahout, we beginnen de voorbespreking om 19.30 uur (dit is wat eerder als in het verleden). Dan staan de koffie en thee klaar voor de eerste vergadering van het nieuwe jaar.

Op de agenda van de commissie sociaal domein staat onder andere het evalueren van het huidige subsidieprogramma en er wordt gesproken over het subsidieprogramma vanaf 2021. Verder is er een presentatie sturing op sociaal domein. In de commissievergadering ruimtelijk domein gaat het onder andere over verlenging van het zonnepanelenproject Groene Zone. De complete agenda vind je terug op de website van de gemeente.

De Werkgroep hoopt je te ontmoeten het Buurthuis in Mariahout om mee te praten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te komen en wil je toch je mening geven, stuur dan even een mailtje: dewerkgroep@gmail.com of neem contact op met een van de raadsleden. Je vindt hun contactgegevens via www.dewerkgroep.nl of bel met Rick van Bree raadslid van De Werkgroep. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0492 - 463951.