Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: ce1d33

KennisCafé: interactieve workshop mindfulness

Beek en Donk - In de 'Maand van de Spiritualiteit' laat Bibliotheek De Lage Beemden ons kennismaken met mindfulness. Dinsdag 21 januari van 19.30 tot 21.00 uur geeft Evelien van Deursen een interactieve workshop. De workshop is voor iedereen die wil weten wat mindfulness inhoudt en wat het voor je kan betekenen.

De workshop is gratis en vindt plaats in Ontmoetingscentrum Beek en Donk. Er is plek voor 25 volwassenen. Kaartjes zijn te reserveren via www.bibliotheeklagebeemden.nl, telefonisch via 0492-323245 of aan de balie in de bibliotheek.

Evelien van Deursen komt uit Helmond en is oprichter van Evenlief. In plaats van te vertellen over mindfulness, laat Evelien je vooral ervaren wat mindfulness is. Dit doet ze aan de hand van simpele, korte oefeningen. Daarnaast deelt ze haar eigen ervaringen en geeft ze praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan. Sinds haar eerste kennismaking met mindfulness is Evelien gepassioneerd over deze manier van leven. Mindfulness heeft haar veel praktische steun geboden tijdens moeilijke perioden in haar leven. Ze leerde telkens opnieuw te kiezen voor zichzelf en ontdekte hoe ze adequaat kon omgaan met stress. Mindfulness zorgt ervoor dat het leven bewuster, intenser en vol vertrouwen kan worden geleefd. Je wordt bewuster van de plezierige momenten en mindfulness kan je ondersteunen tijdens moeilijke momenten. Het leert je om los te laten, zodat je het leven, zoals het nu is, ten volle kunt ervaren.

Evelien is enthousiast om haar kennis en passie te delen, ze gelooft dat mindfulness je levenskwaliteit kan verhogen, zodat je meer kunt genieten: een stap dichter bij jezelf. Een bewuster leven heeft enorme waarde voor jezelf en de mensen om jou heen. Er is zóveel meer mogelijk dan dat we denken en dat wil Evelien je laten ervaren tijdens dit KennisCafé.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>