Logo mooilaarbeek.nl

Voorlezen maakt je leuker!

  | Fotonummer: f200e3
Foto:

Laarbeek - Kinderen raken vertrouwd met allerlei rituelen en zo is het ook met voorlezen. Tijdens De Nationale Voorleesdagen van 22 januari t/m 1 februari 2020 staat voorlezen aan de allerkleinsten centraal, ook bij Bibliotheek De Lage Beemden. Kom naar de Bibliotheek en bezoek één van de activiteiten.

Spelletjesmiddag
Moppereend is het Prentenboek van het Jaar 2020. Naast dit boek zijn er nog negen boeken gekozen die samen de Prentenboeken TopTien vormen. Tijdens een gezellige spelletjesmiddag staan deze 10 prentenboeken centraal. We nodigen kinderen van 2 t/m 6 jaar en hun (groot-)ouders/verzorgers uit om mee te doen aan de peuterquiz. Samen gaan jullie op zoek naar de antwoorden die te vinden zijn in de prachtige boeken van de TopTien. Natuurlijk is er ook een prijsje te winnen. De spelletjesmiddag is tussen 14.00 en 17.00 uur. Op woensdag 22 januari in Bakel, Aarle-Rixtel en Lieshout. En op woensdag 29 januari in Boekel, Gemert en Beek en Donk.

Pyjamafeestje
Bibliotheek De Lage Beemden organiseert het jaarlijkse pyjamafeestje voor peuters en kleuters en hun ouders/verzorgers. En natuurlijk gaan we voorlezen. Kom in je pyjama en met je knuffel naar de Bibliotheek en luister naar het verhaal van Moppereend. Het pyjamafeest vindt plaats in alle 6 vestigingen van 18.00 tot 18.30 uur. De toegang is gratis. Woensdag 22 januari in Bibliotheek Boekel, Gemert en Beek en Donk. Vrijdag 24 januari in Bibliotheek Bakel. Woensdag 29 januari in Bibliotheek Lieshout en Aarle-Rixtel.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>