Logo mooilaarbeek.nl

Lezing Fennie Soppe in 't Oude Raadhuis

Fennie Soppe  | Fotonummer: 05abd0
Fennie Soppe

Beek en Donk - Fennie Soppe geeft maandag 19 januari om 19.30 uur een lezing in 't Oude Raadhuis over 'Holistische wetenschap en waarom we het nodig hebben'.

Het onderwerp spreekt zeker heel veel mensen aan, met name de wetenschappers onder ons! De lezing duurt in totaal ongeveer anderhalf uur, inclusief nagesprek en vragen. Er zijn prachtige dia's te zien. Deze lezing belicht de verschillen en overeenkomsten van de wetenschappelijke wereld en de religieuze/spirituele wereld. Het slaat een brug tussen de twee en dat niet alleen, het verenigt deze twee werelden. Er is koffie/thee aanwezig. De lezing is gratis te bezoeken. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: fenniesoppe@gmail.com of bel 06-53753040.

De lezing maakt onderdeel uit van de serie Omega-lezingen. In 1996 is er een nieuw programma gestart om de mensheid meer samen te brengen, om niet te discrimineren, voor de vrede op aarde en liefde voor al wat leeft. Het heet het Wereld Unificatie Programma. Acceptatie en Eenheid zijn de kernwoorden. De lezingen die maandelijks gegeven worden vallen onder 'Call to Friendship', dus Oproep tot Vriendschap. De lezingen worden wereldwijd voorbereid door leden van de Call to Friendship Association en worden in Nederland op 6 plaatsen gegeven.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>