Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: df3d95
Gezondheid

Cursus 'Eerste Hulp Bij Kinderen'

Aarle-Rixtel - De EHBO-vereniging in Aarle-Rixtel start met een cursus Eerste Hulp bij Kinderen. Deze vindt plaats op woensdag 12 en 19 februari en woensdag 4 en 18 maart van 20.00 tot 22.30 uur in De Dreef.

Iedereen die (jonge) kinderen heeft, die op kinderen past of met kinderen werkt weet dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Kinderen zijn snel, doen onverwachte dingen, je hebt ze niet altijd in de gaten en dan kan het gebeuren dat er bij een ongeluk(je) paniek uitbreekt: wat moet je doen? In vier avonden wordt in theorie en praktijk geleerd hoe u moet handelen. Aan het eind van de cursus ontvangt u een certificaat. De cursus kost €70,00. Hierbij zijn de kosten van het lesboek, het lesmateriaal, het verbandmateriaal en de koffie/thee inbegrepen. De cursus wordt gegeven in De Dreef aan de Duivenakker 76. Veel zorgverzekeraars vergoeden de EHBO-cursus. Kijk hiervoor uw zorgpolis na.

Aanmelden kan via ehbo-aarle-rixtel@onsbrabantnet.nl. Bel voor informatie naar Ans Corbeij, tel. 0492–381596.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>