Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 74c6fe
Foto:

Gezamenlijke Collecteweek Laarbeek: meld u aan als collectant

Laarbeek - De oliebollen zijn op, het laatste vuurwerk heeft geknald en een nieuw jaar begonnen. Een nieuw decennium zelfs. Voor veel mensen het moment van goede voornemens. Die gaan vaak over eten of minder goede gewoontes zoals roken en drinken.

Je kunt je ook voornemen om je in te zetten voor je medemens. Dat klinkt als iets groots, iets moeilijks, iets dat veel tijd kost. Vaak klopt dat ook. Maar er is iets dat niet moeilijk is, weinig tijd kost en veel voldoening oplevert.

Collectant
Meld u aan als collectant voor de jaarlijkse Gezamenlijke Collecte Laarbeek. Alle vier de kernen kunnen nieuwe collectanten gebruiken. Inmiddels is het concept van de gezamenlijke collecte wel bekend: u brengt de envelop met uitleg en het machtigingsformulier rond en een week later haalt u deze weer op. Veel mensen hebben de envelop al klaar staan, waardoor het ook daadwerkelijk een klusje is dat zo gedaan is.

Voldoening
Maar zoals gezegd wel een klusje dat voldoening geeft. Want je zet je in één keer in voor meerdere goede doelen. Afhankelijk van in welke kern u collecteert, varieert dat van 12 tot 16 landelijke erkende (CBF-keurmerk) goede doelen.

Dus, hebt u nog ruimte voor wat goede voornemens? Meld u dan aan als collectant voor de Gezamenlijke Collecte Laarbeek die plaatsvindt in de week van 13 tot 18 april. De organisatie én de begunstigden van de goede doelen rekenen op u! Aanmelden kan via collecteweeklaarbeek@gmail.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>