Logo mooilaarbeek.nl
Erwin Ferket, voorzitter van Omroep Kontakt laat weten dat 'Kontakt Carnavalesk Talent 2020' niet doorgaat   | Fotonummer: 681ccc
Erwin Ferket, voorzitter van Omroep Kontakt laat weten dat 'Kontakt Carnavalesk Talent 2020' niet doorgaat (Foto: Martin Prick)
Algemeen

Omroep Kontakt schrapt 'Kontakt Carnavalesk Talent 2020'

Laarbeek - Omroep Kontakt heeft na intern beraad besloten om het opgezette Kontakt Carnavalesk Talent 2020 te cancelen vanwege een tekort aan inschrijvingen. Het evenement dat op 2 februari zou worden gehouden gaat helaas niet door, iets wat de organisatie betreurt.

Afgelopen jaar (2019) is er na de laatste editie van het door Omroep Kontakt opgezette Liedjesfestival, op aangeven van deelnemers en carnavalsclubs, geëvalueerd. Uit die evaluatie kwamen punten naar voren zoals tijdstip, diversiteit en aandacht. Ten aanzien van het tijdstip, een week voor de carnaval, heeft de omroep een tegemoetkoming gedaan en heeft in gezamenlijk overleg met de carnavalsclubs een eerdere datum besproken en vastgesteld. Ook over de invulling van het evenement zijn enkele suggesties naar voren gekomen welk inpassing hebben gekregen in de programmering van het evenement. Daarnaast is er afgesproken om alle partijen eerder aan te schrijven zodat er meer voorbereidingstijd was. Dit alles is door de omroep omarmt om de deelnemende partijen tegemoet te komen en zo de organisatie strakker te doen verlopen.

De uiteindelijke inschrijfdatum van 31 december jongstleden heeft helaas te weinig inzendingen opgeleverd om het festival te kunnen opzetten en dat heeft het bestuur doen besluiten de editie 2020 te laten vervallen.

Op het moment dat er behoefte blijkt vanuit de deelnemers en/of de carnavalsclubs overweegt Omroep Kontakt om een editie 2021 op te gaan zetten. Mocht dat niet zo zijn, wellicht dat de omroep de opzet met betrekking tot Laarbeeks talent het komend jaar in een andere opzet gaan neerzetten. Mocht u suggesties hebben, laat het hen weten via info@kontaktfm.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>